Menu

Tachyon Behandeling

Voorbeeld van energie bij aanvang behandeling. Het energieveld is niet consistent en door het ontbreken van de blauwe uitslag op een aantal punten worden energietekorten weergegeven.

Dit is de energie van dezelfde persoon na 1 behandeling. Het energieveld is geheel sluitend en goed gevuld, wat aangeeft dat het energieniveau weer op peil is gebracht.

Tijdens deze behandeling lig je lekker ontspannen in kleding die lekker zit, onder een aantal energieschijven. Deze schijven fungeren als geleiders van ruimtelijke energie die deze energie vervolgens aan je lichaam afgeven. Jouw lichaam neemt vervolgens daar energie op waar het nodig is. De behandeling werkt zeer ontspannend en het komt regelmatig voor dat mensen in slaap vallen. De Tachyonbehandeling (normaal) duurt 20 minuten. Tachyonbehandeling (extra lang) duurt 45 minuten.

Wat doet een Tachyon behandeling voor u?

Tachyonenergie heeft ongekende mogelijkheden. Dit varieert van de krachtige effecten op ons fysieke lichaam tot een langere houdbaarheid van groente en fruit. Van een beter concentratievermogen. Doordat tachyonenergie alle frequenties omvat van datgene wat er in ons universum is, is het zo breed te benutten en werkt het zo krachtig. Er is niet één andere energetische techniek die zó krachtig is dat hij tevens de negatieve effecten van elektromagnetische straling weghaalt. 

Rondom 1900 waren er al uitvinders die tachyonenergie toepasten als stroomvoorziening of, enkele tientallen jaren later, als brandstof voor een auto. Helaas pasten hun ideeën toentertijd nog niet binnen de heersende paradigma’s en kregen ze weinig steun. Patenten zijn inmiddels wél goedgekeurd en er zijn uitgebreide onderzoeken gedaan naar de effecten van tachyonenergie. Vele onderzoeken tonen aan dat tachyonenergie een gunstig effect heeft op mensen, dieren, planten en voedsel. 
 
Wat ons natuurlijk het meest aanspreekt, is datgene wat tachyonenergie op ons menselijk lichaam doet. 
Een aantal effecten op rij:

 • Snelle helingsprocessen bij operaties, ontstekingen en chronische vermoeidheid. 
 • Sterke ondersteuning bij burn-out, depressie, en ziektes als M.E.
 • Het vermindert pijn of laat pijn verdwijnen.
 • Het versnelt wondgenezingsprocessen.
 • Gewrichtsklachten nemen af, denk aan reuma, artritis, RSI.
 • Sport-, snij-, breuk- en brandletsel genezen aanzienlijk sneller.
 • Toename van kracht, uithoudingsvermogen en reflexen.
 • Versterking van het immuunsysteem. Mensen die tachyon energie toepassen zijn minder vaak ziek. Activering van het zelf genezend vermogen, migraine aanvallen doen zich niet meer zo vaak en intensief voor.
 • Geestelijk welbevinden. Stress situaties worden gemakkelijker verwerkt, de levensvreugde vergroot.
 • Chronische ziekten ontwikkelen zich niet verder, of, meestal op langere termijn, verzacht de pijn.
 • Verbetering van het slaapgedrag.

Zeker chronische klachten ontwikkelen zich sluipend en hebben tijd nodig om zich via natuurlijke weg weer terug te ontwikkelen. In dat soort gevallen is het dan ook zinvol om de Tachyonenergie langdurig toe te passen en uiteraard te kijken naar de onderliggende patronen, waaróm die chronische klachten er zijn. Wees niet ongerust als ziektebeelden zich eerst verslechteren bij het gebruik van Tachyonenergie. Dat verschijnsel is bekend uit de homeopathie. Het is juist een goed teken en een aanwijzing dat het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd is en dat energie blokkades zich opheffen.

Wilt u een afspraak maken?

Bel of mail me dan. U kunt mij bereiken op riarienks1@gmail.com of ga naar contact.

Ga naar contact