Menu

NAC/NLP Life Coaching

Wat is NAC/NLP Life Coaching?
Een NAC/NLP Life Coach is een professionele persoonlijkheidsontwikkelaar.         
           
Het is een nieuw beroep, gebaseerd op persoonlijke ontwikkeling en klantgerichte verandering. Een NAC/NLP Life Coach is géén therapeut. Geeft geen adviezen vanuit zijn eigen wereld. Er worden eerst vragen aan je gesteld, of je het bijvoorbeeld zeker weet of het waar is wat jij denkt over jezelf? Of over je angsten, zijn je angsten echt, of speelt zich dat allemaal af in je hoofd? En maak je het daar erger en erger, totdat je je huis niet meer uit durft?

We pakken de emotie aan op het hoogste niveau, zodat je het ook echt los wil laten. Daarna laat je je negatieve overtuigingen los, en zet je er positieve overtuigingen weer voor in de plaats terug. Ik begeleid je hierbij, en laat je je ware ik naar boven komen. 
Zo komt het allerbeste van jou naar voren! En dat zie je al na 1 sessie! Je straalt weer!

De NAC/NLP Life Coach vorm is zeer uniek en is gebaseerd op het Neuro Associative Conditioning (NAC) model van Anthony Robbins. Het NAC/NLP is zo gestructureerd dat oude patronen, die ons niet meer dienen, doorbroken worden en nieuwe patronen geïntegreerd worden. Een mens kan een nieuw patroon integreren wanneer er een emotie aan ten grondslag ligt. Een NAC/NLP Life Coach werkt met emotie en gevoelens.  Gevoel is wat de mens beweegt!

Wanneer heb je NAC/NLP Life Coaching nodig?
NAC/NLP Life Coaching is bedoeld voor iedereen die ondersteund wil worden op zijn of haar levenspad. En negatieve overtuigingen wil omzetten in positieve overtuigingen. Zodat je elke dag meer levensvreugde ervaart. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en eigenwaarde, en dat straal je dan ook uit!

Dus vind jij het waard:

  • Om je emoties, verdriet, angsten of verslavingen enzovoort;
  • Los te laten;
  • Emotioneel in balans te zijn;
  • Je eigen grenzen aan te geven;
  • Zelfverzekerd te zijn;
  • Meer uit jezelf te halen;
  • Je doelen te bereiken?

Dan is NAC/NLP Life Coaching een waardevolle investering!

Wilt u een afspraak maken?

Je bent van harte welkom bij mij. Je kunt mij bereiken op riarienks1@gmail.com of ga naar contact.

Ga naar contact