Menu

Engelencursus basiskennis

Heb je iets met Engelen, en wil je hier graag iets meer over weten, misschien wil je ook wel graag mensen ontmoeten waar je mee kunt praten over Engelen en andere spirituele zaken! Nou, dat kan nu! Ik organiseer regelmatig een Engelencursus, een gezellige cursusdag waar je naar toe kunt komen.

Wat zijn Engelen?

Engelen zijn lichtwezens en boodschappers uit het Licht, die ons helpen in ons leven met allerlei zaken waar je op dat moment mee worstelt. Het enige wat je moet doen, is ze zelf om hulp vragen. Engelen zijn heel erg blij met jou, vooral dat ze iets voor jou kunnen betekenen. Als je er open voor staat, kun je ze zelfs heel dicht bij je voelen. Je voelt bijvoorbeeld dat het warm wordt in de kamer, of een zacht briesje langs je wang, ook kleine witte veertjes zijn tekenen dat ze dichtbij je zijn. Hoe mooi is dat! Let er eens op! Je zult verbaasd staan hoeveel je er tegen komt! Engelen zijn overal, en het zijn er duizenden! Vraag ze gerust, ze hebben altijd tijd voor jou!


Wat gaan we doen op de Engelencursus;

Hoe roepen we Engelen aan.

Hoe herken je de Engelen.

Hoe communiceer je met de Engelen.

Hoe begrijp je de Engelen.

Uitleg over je heldere kanalen (helderzien, helderhoren, helderweten en heldervoelen).

We gaan deze dag ook praktisch aan de slag. Samen met de Engelen gaan we energiewerk doen zodat je de kans krijgt om te ervaren hoe Engelenenergie voelt.

Een mooie visualisatie met de Engelen.

Tips en weetjes!

Iedere deelnemer krijgt een tastbaar cadeautje mee!  
______________________________________________________________________________

De volgende Engelencursus is:
  
Cursusdata:

10.00 uur tot 16.00 uur.


Kosten; 111,00 Euro. ( Inclusief lunch en na afloop ontvang je een deelname certificaat).

Geef je snel op via het contactformulier, of bel me.  Tot dan!