Menu

E.F.T. en Faster E.F.T. (Tappen).

Faster) EFT is een nieuwe, zeer effectieve manier om energieblokkades in het lichaam op te heffen. (Faster) EFT staat voor Emotional Freedom Technique. D.m.v tappen of kloppen op acupunctuurpunten op gezicht en handen en lichaam worden blokkades opgeheven.

(Faster) EFT kan ook uw leven op ongekende wijze veranderen. Veranderen, is iets wat vanuit jezelf komt, de zgn. 1e stap. De vrijheid die je ervaart als je emoties los kunt laten, dat is de vrijheid die je in staat stelt om je elke dag goed te voelen. Doordat je met (Faster) EFT, problemen, angsten, fobieën, pijnen en emoties aanpakt, zul je een enorme opluchting ervaren die je in staat stelt een betere kwaliteit van leven te ervaren. Gewoon simpel gezegd;

“Vermindering van stress, zenuwachtigheid, onrust. Door dat u veel los kan laten met (Faster) EFT, komt u steeds beter in uw vel te zitten.(Faster) EFT helpt u ook bij stoppen met roken, en afvallen. Het kan echt, gewoon proberen!”

Pijnen en verborgen emoties

Heel veel pijnen kunnen te maken hebben met verborgen emoties, stress en zorgen die je hebt. Je zgn. ‘rugzak’ zit vol, de emmer loopt over. Wordt het dan niet eens tijd om deze eens te legen? Elke pijn of klacht kan behandeld worden. Met (Faster) EFT wordt vermindering of gehele verdwijning van de klacht ervaren.
(Faster) EFT werkt, waar andere methodes geen oplossing bieden!!

  • Snel en zachtaardig, zonder pijn.
  • Resultaten zijn doorgaans blijvend.
  • Er komt geen medicijn of apparatuur aan te pas.
  • Het is gemakkelijk door iedereen te leren. En voor kinderen is er een speciaal EFT programma! 
  • Is acupunctuur zonder naalden.
  • Klinisch onderzoek bewees dat 80% van je negatieve emoties verwijderd worden!

Wilt u een afspraak maken?

Bel of mail me dan. U kunt mij bereiken op info@praktijkyentl.nl of ga naar contact.

Ga naar contact